A csicseriborsó íze édeskés,kissé a dióra hasonlít, így változatosan felhasználható. Készíthetünk belőle ragut, salátát, vagdaltat (falafel) vagy pástétomot (humusz).Élelmi rostokban igen gazdag, így támogatja emésztésünk munkáját, és segít megszabadulni a bélfalakon lerakódott salakanyagoktól. Rendszeres fogyasztásával normalizálhatjuk vérnyomásunkat, segíti a koleszterin kiürülését szervezetünkből, ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Lassú felszívódása miatt mérsékli a vércukorszint hirtelen megemelkedését és ingadozását.
BIO CSICSERIBORSÓ
A csicseriborsó íze édeskés,kissé a dióra hasonlít, így változatosan felhasználható.
Kategóriák: Gluténmentes termékek, Magvak, Pelyhek és Gabonák
Címke: gluténmentes
Kapcsolódó termékek
Csomagolásmentes
Magvak, Pelyhek és Gabonák
Magvak, Pelyhek és Gabonák
Magvak, Pelyhek és Gabonák
Magvak, Pelyhek és Gabonák
Magvak, Pelyhek és Gabonák
Csomagolásmentes
Magvak, Pelyhek és Gabonák