Búzalisztek:
BL-55: ideális alapanyaga cukrászati termékeknek, péksüteményeknek. Készíthetünk belőle piskótát, palacsintát, kevert-és kelt tésztákat. Használhatjuk rántáshoz, habaráshoz, panírozáshoz.
BL-65: egyesíti a finomliszt és a kenyérliszt minden előnyös tulajdonságát, alkalmas pékáru, kenyér és pizza sütéséhez is.
BL-80: klasszikus kenyérliszt, de használható kelt tésztákhoz és a kovászos technológiához is kiváló.
BL-112: sűrűbb és kisebb térfogatú kenyérhez és pékáruhoz való.
BL-200: használhatjuk kenyérhez BL-80-nal keverve, de kiváló nokedli, sőt akár pizzatészta is készíthető belőle.
Tönkölybúza lisztek:
TBL-70: felhasználása hasonló a búza fehérlisztekhez, sütemény, pékáru, kenyér, nokedli készíthető belőle. Kiválóan alkalmas sűrítéshez, panírozáshoz.
TBL-300: sűrű, nehéz liszt, leginkább kenyerek készítésére használjuk valamilyen finomliszttel keverve.
Királybúza lisztek:
KBL-100: a kenyerektől egészen a finom pékárukig és cukrászsüteményekig bármi süthető belőle.
KBL-200: felhasználása hasonló a BL-200-as liszthez.
Kamut liszt: számos édes vagy savanykás gabonaételhez felhasználható, így müzlibe, kenyerek, pékáruk sütéséhez, emellett főzésre , vagdaltak lazításához, vagy akár tésztakészítésre is. Utóbbi tojás nélkül is sikeres lehet a kamut jelentős sikértartalmának köszönhetően.
Rozsliszt: leginkább kenyérsütéshez használjuk. Teljes őrlésű változatát alacsony sikértartalma miatt célszerű más lisztekkel keverni. Kenyérsütéshez érdemes rozskovászt használni.
Durumliszt: kiválóan alkalmas tojás nélküli száraztészták készítésére, emellett sütemények, sőt kenyér is készíthető belőle és sűrítésre is tökéletes.