Sashalmi Csapat bemutatkozása

Ezúton üdvözlünk Titeket a KekszNeked Sashalmi üzletéből!

Örömmel jelentjük: megújult csapatunk teljes – mindenki a fedélzeten van! Engedjétek meg, hogy ezennel be is mutatkozzunk Nektek. Szeretnénk, ha jobban megismerhetnétek minket:

A „kapitány” – az üzlet megálmodója és alapítója: Heni Ő a csapat és az üzlet mozgató rugója, mindig mozgásban van, mindent beszerez és elintéz, amire a kedves vásárlóinknak szüksége van. Az ő keze alatt az üzlet folyamatos fejlődésben van, hogy minél jobban szolgálhassuk ki fogyasztóink igényeit. A kitartó munka és a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. A csapat mottója róla: „Mindent IS intéz!”

„Vitorlamesterünk”: a csapat képzett természetgyógyásza és ayurvédikus tanácsadója Anikó. Forduljatok hozzá bizalommal ételallergiás vagy diétával kapcsolatos kérdésekkel! Több éve csapatunk elkötelezett tagja, egészségtudatos életmódja példaértékű számunkra.

„Kormányosunk”, a csapat lelke Gabi, akinek köszönhetően az üzletben mindig gyönyörű rend van, az árukat az ételcsoportok szerinti kategorizálás miatt könnyen megtaláljátok és polcainkat átlátjátok. Precizitása és pontossága mellett Gabi rendkívül kreatív, személyesen ő a Gabi Bon Bon megálmodója és kézműves mestere. Desszertjei, bon bonjai minőségi alapanyagokból készült mentes termékek.

„Első tisztünk” Reni, a fiatalos lendületet hozta érkezésével csapatunkba. Kreativitásának semmi sem szabhat határt, ő a Bocca Rossa – https://www.facebook.com/bocca.rossa.bp/ – virágkötészeti vállalkozás alapítója. Kedves és közvetlen habitusával pillanatok alatt vevőink szívébe lopta magát.